Evenementen..

Organiseert u een evenement?
Graag denk ik met u mee welke mogelijkheden er zijn om doormiddel van video uw evenement te presenteren. Denk hierbij aan videoregistraties en sfeerimpressies. Ook ben ik beschikbaar als technicus of cameraman binnen een groter productie-team.

Live op het web..

Naast een videoregistratie met één camera biedt ik ook de mogelijkheid om dit met meerdere camera’s te doen. Er kan live tussen de camera’s geschakeld worden. Dit signaal word in HD (High Definition) opgenomen. Daarnaast kan dit signaal ook live op uw social media kanalen als YouTube & Facebook worden gestreamd.

Interviews..

Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de opnamen van interviews met diverse sprekers en specialisten. De opnamen worden veelal gemonteerd tot een kort verhaal, welke gebruikt kan worden op social media of als lesmateriaal binnen bijvoorbeeld een onderwijsinstelling.

Producten..

Maakt of verkoopt u een product? Dan is een korte en pakkende video waarin uw product gepresenteerd word de manier om deze onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Binnen de wereld van productvideo’s is een breed scala aan mogelijkheden en ruimte voor creativiteit. Graag denk ik met u mee.

Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Met jarenlange ervaring in camerawerk, videomontage en licht- & geluidstechniek weet ik van elke productie een succes maken.
Wat mag ik voor u betekenen?

Contact:


Vandingen videoproducties
Koperslagersdonk 306
7326 HP Apeldoorn, Nederland

Telefoon: 06-25171597
Email: informatie@vandingen.com
K.v.K. Apeldoorn: 08124674

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en aanbiedingen? Volg dan onze FaceBook pagina en mis niks.
www.facebook.com/vandingenproductions

©2021 - Vandingen productions / Apeldoorn, NL